Mια χαλαρή ημέρα και κάποια νέα


Η σημερινή ημέρα ήταν αρκετά χαλαρή...
μετά απο καιρό,οι εντάσεις εξωτερικών παραγόντων σταμάτησαν πια να με ενοχλούν, επικετρώθηκα για άλλη μια φορά στις γάτες μου και όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις επήλθε η ηρεμία και η γαλήνη.
Τα μικρά της Μαρτίκας παίζουν με τα μεγαλύτερα (Κομήτης κι Epic Sugar) και κάποια απο αυτά ξεκίνησαν δειλά δειλά να φωτογραφίζονται, τα χαζέυω που αράζουν πάνω στις κουβέρτες, και τα μεγαλύτερα στις πολυθρόνες, πλέον και ο Raul με την Alaska προσαρμόστηκαν πλήρως στην μεγάλη μας παρέα και μας συναναστρέφονται.
Σήμερα ήταν μέρα γενικού εμβολιασμού και αποπαρασιτώσεων.. (το γράφω κι εδώ σε περίπτωση που χάσω το τεφτέρι μου, κι έτσι όλα τα γατιά μου εδώ κοιμούνται και κουρνιάζουν (πάντα πέυτουν λίγο μετα απο τον εμβολιασμό) , (όχι όλα, ο Jeronymo συνεχίζει να κάνει βουτιές απο τον καναπέ στην πολυθρόνα και το αντίστροφο)

Η ημερίδα...
Η ημερίδα του ομίλου άκουσα πως πήγε πολύ όμορφα και οτι πολλοί αψήφισατε το τσουχτερό κρύο και πήγατε να στηρίξετε τις γάτες!
Είστε οι ήρωες μου!Πολύ θα ήθελα να βρίσκομαι μαζί σας, αλλά ήταν οι γάτες μου εκεί.. οπότε είναι το ίδιο πράγμα.


Η ημερίδα στη Θεσσαλονική,
προσανατολιζόμασταν να κάνουμε ένα ακόμη meet my breed festival, όπως και πέρυσι τον χειμώνα, αλλά αυτή τη φορά στη Θεσσαλονικη όμως θα το μεταβάλουμε για την άνοιξη για να το προετοιμάσουμε καλύτερα.

Οficcial Ragdoll Club Ελλάδας.

Ναι ναι ναι , έιναι γεγονός, μια συνεργασία με το επίσημο ragdoll club Αμερικής θα φέρει στη χώρα μας ένα club, το οποίο θα αγκαλιάσει και θα προτατεψει όλα ta ragdoll της Χώρας μας καθώς κι εκείνους που εργάζονται για αυτή την φυλή. Απο το νέο έτος περισσότερες πληροφορίες.!!!

Pricelist
Επειδή δεν είναι κρυφό, κι επειδή έχω ακούσει εκατοντάδες παρατράγουδα απο κάποιους συναδέλφους , οι τιμές των ragdoll του εκτροφείου Perla Dolls μειώθηκαν και διαμορφώθηκαν ως εξής (απο τον Δεκέμβριο του 2010)

Pet/Show neutered 800 e χωρίς διακαιώματα αναπαραγωγής,


Breeding 1500 e

Retired Cats 450 e
Εξαίρεση αφορά η περίπτωση Raul-Alaska οι οποιοι είναι 2 γατάκια τα οποία πάνε μαζί...

Άντε καλό χειμώνα να έχουμε... !!!

Comments