Eτοιμαζόμαστε για Αθήνα

Ναι είμαστε ανάποδοι, ενώ όλοι πάνε πρός τα νησιά αυτή την εποχή, εμείς είπαμε να έρθουμε να ζεματιστούμε στην εξοτική προωτεύουσα, κυρίως θα παραδώσουμε τα μωρά μας στις νέες τους οικογένειες , θα γνωρίσουμε καινούρια πρόσωπα και θα συναντίσουμε  μετά απο καιρό,γνωστά και αγαπημένα μας άτομα.
Αυτή τη φορά είπα να μη φανώ υπερβολική με τις αποσκευές μιας  που θα καθίσω μόνο το Σάββατο...
Είχα (πάλι πολύ καιρό) να γράψω κάτι στο ιστολόγιο, πολλά συνέβησαν (πάλι σε ενα μήνα) και καλά και άσχημα, και αμήχανα.
Γενικά παρατήρισα οτι οι γραμμές κάποιες φορές είναι πολύ πολύ λεπτές ανάμεσα σε , έναν υποψήφιο ιδιοκτήτη και σε έναν εκτροφέα  με αποτέλεσμα να κινδυνέψω να χάσω την υπομονή ειδικά μέσα σε αυτόν τον μήνα.
θα πρέπει να είμαι πιο προσεκτική με τους γνωστούς που θέλουν να  τους "κρατίσω ένα γατάκι χωρίς προκαταβολή".
Πλέον αναφορικά με τις γάτες μου  και για την τίριση ισσοροπιών θα πρεπει να κρατήσω ακόμη πιο επαγγελματικό προφίλ.
Χάρες όπως κράτηση χωρίς προκαταβολή, δόσεις μεταξύ γνωστών και διάφορα άλλα που με φέρνουν σε δύσκολη θέση απλώς τα ξεχνάμε.
Είναι ένα πράγμα που δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ, δεν έχω διανοηθεί να θέλω πραγματικά μια γατά, και να μην την κλείσω κανονικά, ή να μπω σε διαδικασία να κάνω παζάρια για  κάτι που γνωρίζω απο πρίν τη τιμή του... ή να ζητάω διάφορες αρλούμπες για κάτι που είναι φιξ..
Αδιανόητο..

Αφήνω πίσω για άλλη μια φορά ότι με σκοτείνιασε αυτό το μήνα και σας αφήνω με φωτογραφίες απο διάφορες στιγμές με τα ragdoll μας εδώ

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και απο εδώ  από καρδίας  τη Stella για το λογότυπο του Greek Ragdoll Club 

Αθήνα, ερχόμαστε!



Comments

Marineiro said…
Η καλοσύνη καλοσύνη αλλά κι ο επαγγελματίας επαγγελματίας. Κράτα ψηλά τον πήχη! Φιλιά!