Αλλαγή Φρουράς



Τι γίνονται οι ήρωες όταν αποσύρονται?  Που πάει ο Βασιλιάς όταν θέλει να ονειρευτεί και τι γίνονται τα όνειρα όταν εμείς τελικά  ξυπνάμε?
Χάνονται? Παίρνουν το δρόμο της λήθης? Κρύβονται σε ένα συρτάρι?

Εδώ και καιρό πήρα μια δύσκολη απόφαση , παρόλο που στην Ευρώπη τα αρσενικά τα στειρώνουν σε μεγαλύτερες ηλικίες ο πρώτος μου αρσενικός ragdoll και πατέρας 109 μωρών , ο γάτος που μου χάρισε το Best in show στη Βουλγαρία, το πανέμορφο  μου seal bicolor που έδωσε άλλες διαστάσεις στη μορφολογία των ragdoll με το φαρδύ σκελετό ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει την ενεργή ζωή να στειρωθεί και να αναπαυθεί..

Το κλίμα 3 ημέρες πριν που έγινε η επέμβαση της στείρωσης ήταν πολύ βαρύ έβλεπα την εποχή της αθωότητας να τελειώνει, τίποτε δεν ίδιο όπως πριν 6 χρόνια,εκτός από τη βλακεία που διέπει το σύμπαν.. αυτό παραμένει μια σταθερά αμετάβλητη στο χρόνο.
Δεν πρόκειται όμως να κάτσω και να χαλάσω αυτό το ποστ που είναι το αποχαιρετηστήριο του Ωκεανού αναφέροντας  τις ατιμίες που έχουν κάνει διάφοροι τυχάρπαστοι εις βάρος της φυλής που υπηρετώ και λατρεύω.

.

Ο Ωκεανός ,ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει καταλάβει ότι στειρώθηκε, αναζητεί τις θηλυκές και προσπαθεί να κάνει αυτό που έκανε πάντα....
Είναι αξιοσημείωτο πως τα ζώα αντιμετωπίζουν τις αλλαγές τις ζωής, λένε πως οι γάτες δεν έχουν μνήμη, δεν ισχύει! Απλώς αποφασίζουν να ζήσουν τη κάθε μέρα χωρίς το βάρος της προηγούμενης.

Η καινούρια ημέρα του Ωκεανού τον βρίσκει στο σπίτι που αγαπήθηκε, με όλα του τα πράγματα και με τις γνωστές και οικείες τους μυρωδιές.
Δεν πρόκειται να φύγει από εδώ εκτός και αν κληρονομήσει το Trump hotel στο Torondo και έχει το δικό του Batler.

H επόμενη ημέρα του εκτροφείου χωρίς τον Ωκεανό σαν ενεργό πατέρα μας βρίσκει με τον γιό που απέκτησε με την ES-BUSIBU MARTIKA , τον Rose King , ένα υπέροχο cream colorpoint ragdoll με εξτρεμιστικά σκούρα μπλε μάτια και τον καινούριο μας και πολλά υποσχόμενο Es-Busibu Blue Suede Rag , η πίστη σε κάποιες φιλίες και κάποιες γραμμές δεν χάνεται ποτέ!

Αντίο αγαπημένε μου ήρωα από την αρένα της εκτροφής,  μπορεί να σε αδίκησαν ένα εκατομμύριο φορές για να προωθήσουν κάποια ψοφόγατα με τίτλους, κοιτάζοντας σε όμως όλοι μέσα τους ξέρουν  ποιος είναι ο πραγματικός Βασιλιάς.


Comments