Καλό μήνα! / Hello September!


Καλό μήνα σε όλους! Επιτέλους λίγη δροσιά!
Ο καινούριος μήνας μας βρίσκει με ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια, μια ιδιαίτερη μικρή βασίλισσα από την Τσεχία.
Το όνομα της είναι Lavinca που στα Τσέχικα σημαίνει "μόνο αγάπη" , κάτι που χρειαζόμαστε όλοι για να πάμε παρακάτω και να περνούν λίγο πιο ανθρώπινα οι μέρες μας.
Η Lavinca είναι μπλε ταρταρούγα, έχει cream σημεία στην ουρά στα πόδια και ελάχιστα στο πρόσωπο, δεν με ενοχλεί που δεν είναι ολοφάνερο από την 1η ματιά τα cream της σημεία, σημασία έχει ότι είναι εγγραμμένο στο γενετικό της κώδικα το χρωμόσωμα του cream , αυτά για όσους κολλάνε στον φαινότυπο μιας γάτας αδιαφορώντας για τον γονότυπο.
Ελπίζω λοιπόν με αυτή την υπέροχη σε χαρακτήρα και προσωπικότητα κυρία αν όλα πάνε καλά να έχουμε τη επόμενη χρονιά τρίχρωμες (tartaruga) ragdolls.
Η Lavinca προέρχεται από ένα πραγματικά πολύ μικρό εκτροφείο , έχει μεγαλώσει σαν μικρό παιδί, και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί με την τόσο καλή δουλειά που έχει γίνει τόσο σε επίπεδο υγείας όσο σε επίπεδο κοινωνικοποιήσης. Η ταν μια πάρα πολύ ευχάριστη εμπειρία η όλη διαδικασία της υιοθεσίας της καθώς η εκτροφέας της είναιι μια πάρα πολύ ευγενική και ευχάριστη προσωπικότητα με πολύ αγάπη για τις γάτες! Η μικρούλα μας λίγες μέρες πριν την παραλάβω από την χώρα της, συμμετείχε στην 1ή της έκθεση μορφολογίας η οποία απέσπασε το 1ο
της ex1 στη κατηγορία Kittens.
Εύχομαι πραγματικά ο δρόμος  της από εδώ και πέρα να είναι σπαρμένος με ρόδα όπως ακριβώς ήταν και πριν την παραλάβω.




To δόγμα του μήνα :"μην ρωτάς πόσο κοστίζει, ρώτα πόσο αξίζει"

Comments