WORLD CAT SHOW IN THESSALONIKI GREECE 10&11 May 2014

Ε, ε, ερχεταί , έ , ε έρχεται!
Όσο οι μέρες για να κλείσει ο κατάλογος πλησιάζουν τόσο συνειδητοποιώ ότι τελικά αυτή η έκθεση γάτας θα γίνει πραγματικότητα.
Αναρωτιέμαι πως θα σταθούμε σε αυτή τη περίσταση, θα είμαστε η Ελλαδίτσα ή θα είμαστε οι πιο αξιοπρεπείς οικοδεσπότες που θα μπορούσε να έχει ενα  World Cat show?
Από το Δεκέμβριο εργαζόμαστε για αυτό το project πυρετοδώς,
Μια έκθεση γάτας στη Θεσσαλονίκη , στη πόλη που ζουν τα περισσότερα από τα μωρά γατάκια μας, μοιάζει σχεδόν με όνειρο. Θέλω τόσο πολύ να δω τη Felina να φτάνει παντού σε όλη την Ελλάδα, να γνωρίσουν όλοι τη μαγεία των γατών, να γνωρίσουν τις γάτες, να μάθουν να αγαπάνε τις γάτες, να μην τις φοβούνται, να μην της δηλητηρίαζουν να μην τις διώχνουν από το σπίτι αν κάποιος μείνει έγγυος λες και είμαστε στο μεσαίωνα , να υιοθετήσουν γάτες, να ζήσουν με γάτες...
Θέλω πολλά το ξέρω, για την ώρα θα αρκεστώ με τη διοργάνωση αυτής της έκθεσης και πως θα γίνει να περάσουν όσο πιο ευχάριστα γίνεται οι επισκέπτες και οι εκθέτες!

Σας περιμένω όλους στην έκθεση της Θεσσαλονίκης . Αν έχετε ragdoll θα χαρώ να το δω να συμμετάσχει στη κατηγορία των στειρωμένων, αν έχετε γάτα σπιτιού, που δεν ανήκει σε συγκεκριμένη φυλή, μπορείτε να πάρετε μέρος στη κατηγορία housecat , αν έχετε γατάκι άλλης φυλής με pedigree δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή
όλες οι Ελληνικές γάτες είναι εξίσου υπέροχες με τις ξενόφερτες και έχουν τις ίδιες δυνατότητες για έναν τίλτο. Χωρίς ντροπές και δεύτερες σκέψεις καλείτε στο 2114044060 ωρες γραφείου για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, ο κατάλογος κλείνει στις 15/4
για τους πιο προχωτημέους μπορούν να εγγράψουν τις γάτες τους Online εδώ

Χωρίς ντροπές κι εγώ θα σας πω πως είναι Παγκόσμια έκθεση γάτας είναι η πρώτη φορά που γίνεται world show στη χώρα μας και θα χρειαστούμε όλη την υποστήριξη και βοήθεια του κόσμου.
Όποιος θέλει να βοήθησει , είτε στο στήσιμο τη Παρασκευή είτε σαν steward κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρακαλώ να επικοινωνήσει με το πιο πάνω τηλέφωνο.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου για όποιον θέλει να το προωθήσει!

*********************************************************************************
Τι κάνει Νιάου Νιάου στον Λευκό πύργο; H μεγαλύτερη έκθεση γάτας του πλανήτη!

Το παγκόσμιο αυτό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας στις 10&11 Μάιου στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στο κτήριο 2.

Ο Σύλλογος εκτροφέων γάτας Felina Greece με την υποστήριξη του Πανκύπριου συλλόγου εκτροφέων γάτας και τη Γερμανική λέσχη γάτας Staumbaum συνδιοργανώνουν το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς και υποδέχονται πάνω από 300 καθαρόαιμες γάτες από 16 χώρες του κόσμου στην Θεσσαλονίκη τη πιο φιλόξενη πόλη της Ευρώπης!

Είναι ένας διεθνής θεσμός που τιμά τις γάτες, προάγει την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων,την ηθική εκτροφή, ενημερώνει και ψυχαγωγεί όλη την οικογένεια.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά σπάνιες φυλές όπως Σφυνξ, Γάτες Βεγγάλης, Ταϊλάνδης , Ragdoll, Ιερή γάτα Βιρμανίας, Περσικές, Exotic, Βρετανική κοντότριχη , Σιβηρίας, Main Coon, την Εθνική φυλή της Κύπρου τους Γίγαντες της Αφροδίτης, Karilian, Devon Rex και άλλες, ενώ όσοι έχουν γατούλα σπιτιού στειρωμένη μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό γάτας σπιτιού και να διεκδικήσουν έναν τίτλο.

Στον χώρο της έκθεσης θα φιλοξενούνται φιλοζωικά σωματεία τα οποία θα ενημερώνουν το κοινό για θέματα που αφορούν την φιλοζωία, ενώ θα παρουσιάζουν πρώην αδέσποτες γατούλες με σκοπό να βρουν ένα παντοτινό σπίτι στη γιορτή της υιοθεσίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Θεματικό Face painting, υπέροχες φυλές έκθεση ζωγραφικής παιδιών ,διεθνείς κριτές, υιοθεσίες και παρουσιάσεις σε ένα εντυπωσιακό και εύθυμο διήμερο με πρωταγωνιστές τους πιο υπερήφανους αίλουρους.

Ώρες για το κοινό 10.00-19.30

Είσοδος 3 ευρώ, παιδάκια έως 12 ετών ελεύθερη.

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό γάτα σπιτιού στο www.felinagreece.gr
Τηλέφωνο Αθήνας:21144060
Τηλέφωνο Θεσσαλονίκης:6933299997 (απογευματινές ώρες)










Comments