Pets in action Festival 2014 /Pets Today 2014 , οι εντυπώσεις μας!


Παρευρεθήκαμε κι εμείς στην  μεγαλύτερη κλαδική έκθεση που γίνεται στη χώρα μας κάθε 2 χρόνια.
Συνομιλήσαμε με πάρα πολύ κόσμο, ελάχιστοι ήταν όμως εκείνοι που γνώριζαν γιατί ακριβώς βρίσκονταν  εκεί.
Ανάμεσα στα δεκάδες "ξέρετε εγώ είμαι εδώ για promotion δεν γνωρίζω κάτι για το προϊόν" ή "δεν γνωρίζω σε τι γεύσεις και τι συσκευασίες βγαίνει" αναρωτιέμαι ποιο το νόημα να βάλεις δέκα μέτρα γυψοσανίδα με ένα λογότυπο σε μια έκθεση αν δεν ξέρεις ποιος είσαι και τι έχεις να προσφέρεις σε ένα κοινό το οποίο πλέον απαιτεί ό,τι καλύτερο για τους τετράποδους συντρόφους του.
Έχοντας πάει σε άλλα 2 pets in action festival, εκείνο που παρατήρησα σε σχέση με τα προηγούμενα έτη είναι ότι δεν είχε ψυχή, παρόλο που ήταν πιο οργανωμένο από τις άλλες χρονιές, είχε χάσει κάτι, τουλάχιστον για τα μάτια τα δικά μου. Τα κοστούμια πήγαιναν κι έρχονταν η ουσία χάθηκε κάπου στην πορεία.

Παρόλαυτα, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την διεθνή έκθεση μορφολογίας γάτας του ΕΟΓ. είδαμε σκυλάκια να συμμετέχουν σε στίβους για να διακριθούν, χαζέψαμε με τα τα εξωτικά ζωάκια όπως κροκόδειλοι σκίουροι κλπ (αναρωτιέμαι βέβαια κατά πόσο είναι νόμιμο να πουλάς κροκόδειλο στην Ελλάδα ως κατοικίδιο), χαιρετίσαμε παλιούς φίλους που είχαν την δική τους συμμετοχή στην έκθεση, όπως το περίπτερο της Λέσχης γάτας Αιγαίου, και το περίπτερο του Φιλοζωικού σωματείου "Αδεσποτόλογιο".

Το πιο ενημερωμένο περίπτερο  ήταν εκείνο της Hill's, περάσαμε και ενημερωθήκαμε για τις νέες δίαιτες που έρχονται στη γάτα με την υπογραφή και την ασφάλεια που προσφέρει τόσα χρόνια η εταιρία Hills.   και συγκεκριμένα για τα Metabolic treats για παχύσαρκες γατούλες

Χάρηκα πολύ για τη συμμετοχή μιας 100% ελληνικής εταιρίας της Doca που προσφέρει σνακ για σκύλο και γάτα, παρεμπιπτόντως το σαλάμι για γάτες έγινε ανάρπαστο στα γατάκια μου, και τέλος είδα κάποια νέα προιόντα τα οποία έκαναν το γατίσιο ραντάρ να χτυπήσει κόκκινο.

Τα σνακ γάτας σε μορφή γάλακτος, είναι μια κάψουλα με γάλα την οποία την προσθέτεις στο νερό, τα γατάκια ξετρελάθηκαν, νομίζω είναι ένας καλός τρόπος να προσελκύει τις γάτες που δεν πίνουν πολύ νερό.  Τα Milkies έρχονται λογικά τον Νοέμβριο από την εταιρία Animonda.Θα τα βρείτε σε 4 γεύσεις με διαφορετικές ιδιότητες, Beuty. Harmony, Active & Blanace.
Πραγματικά αξίζει μια  δοκιμή.


Το Barf για γάτες (ναι υπάρχει θεός εκεί έξω για τα σαρκοβόρα γατάκια μας)  από την εταιρία petouch   έρχεται το Nature's Menu Raw food 


εκείνο που χρειάζεστε είναι η κατάψυξη του ψυγείου σας να λειτουργεί κανονικά και αφήστε τη φύση να κάνει τα υπόλοιπα για τον πιο περίφημο κατοικίδιο κυνηγό!


Μερικές φώτο από την κλαδική έκθεση (τις βρήκα στο Facebook δεν την τράβηξα εγώ)


πολύ κοστούμι βρε παιδί μου...

και του χρόνου :)




Comments