2015 the year of the Goat, Happy new year!!



Έχει μοναξιά στην κορυφή?
Δεν πειράζει, καλή χρονιά! Η μοναξιά της πρωτοπορίας είναι η πιο γλυκιά μορφή μοναχικότητας!
Και ήρθε επιτέλους η νέα χρονιά, το 2015 μας βρήκε με καλούς φίλους, με γνώριμες δρηστηρίοτητες και με ένα συναίσθημα ασφάλειας. Ασφάλεια, χαρά και ψυχραιμία υπόσχεται και το το 2015, η χρονιά της κατσίκας ή αλλιώς του προβάτου όπως θα το ακούσετε, αναφέρεται στο περίφημο και αγαπητό πρόβατο Ram  πιο γνωτό στην Ελλάδα ως Αίγα.
Φέτος ξεκίνησα το year's resolution μου, κάνωντας πράξη την 1η υπόσχεση, κατήργησα εντελώς το κινητό μου τηλέφωνο για πολλούς και διάφορους λόγους, κυρίως γιατί ο κόσμος που καλεί στο κινητό δεν κατανοεί βασικές έννοιες όπως οδηγώ, είμαι τουαλέτα, είμαι οδοντιάτρο κλπ κλπ και πραγματικά δεν αντέχω πλέον το  υφάκι : " σας πήρα στο κινητό και δεν το σηκώνατε" , σαν πως είμαι υποχρεωμένη από κάποια ανώτερη δύναμη να σταματάω οτιδήποτε κι αν κάνω για να απαντήσω σε μια κληση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι δίπλα στους γατογονείς που έχουν πάρει γατάκι από το perla dolls, υπάρχει το σταθερό και το e-mail που τσεκάρω καθημερινά, έτσι δεν νομιζω να υπάρξει θέμα ως προς την υποστήριξη σε αυτό το κομμάτι.
Το πρώτο πρωινό της νέας χρονιά ξεκίνησε με το πιο χαρούμενο ξύπνημα, η Lele, το πιο μικρούλι από τα τρίχρωμα μωρά μας σκαρφάλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να δίνει φιάκια και κουτουλιές για αν με ξυπνήσει να παίξουμε. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω ειλικρινή ευλογία που μπορώ να ζω με αυτά τα υπέροχα πλάσματα! 
Άλλoς ένας στόχος που έθεσα  για το νέο έτος είναι 50 στειρώσεις γατών μέσα στο 2015 , κυρίως θυληκών στη γειτονιά του πατέρα μου, κοντά στο Λυκαβηττό, μεταξύ δημοτικών σχολείων και περιφερειακού Λυκαβηττού υπάρχει ενα οικόπεδο με γατιά που γεννοβολάνε και κανείς δεν κάνει τίποτε, μωρά πεθαίνουν στο κρύο, μάνες τρέχουν με πλακούντες να κρέμονται, αρσενικοί βιάζουν τετραμηνήτικα γατάκια και επικρατεί ένα άγριο χάος επιβίωσης. Βλέπω κατά καιρούς κάτι τάπερ εκεί, και οι κάτοικοι είναι ήσυχοι ότι κάνουν ότι καλύτερο μπορούν ταίζοντας με αποφάγια. 
Όσοι ενδιαφέρεστε και θέλετε να βοηθήσετε στο ,project στειρώσεων γατών Λυκαβηττού παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μου με τους γνωστούς τρόπους. Θα φτιάξω 4 ποστ κατά τη διάρκεια της χρονιάς με φωτογραφίες γατών που στειιρώθηκαν και ανθρώπων που βοήθησαν ώστε να στειρωθούν και στο τέλος τους έτους εναν απολογισμό κι ευχαρηστήριο. Η συμμετοχή για την κάθε στείρωση είναι 20 ευρώ και μαζί ελπίζω να τα καταφέρουμε. 
Εύχομαι το 2015 να σας βρει λοιπόν όλους ψύχραιμους και με αυτή την ψυχραιμία στην κορυφή που βρίσκεστε τώρα να δείτε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και να ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να τα αντιμετωπίσετε. Οι ευχές για καλή τύχη είναι πολύ όμορφο πράγμα , η γνώση να ξέρεις τι να πράξεις όταν έρχονται τα ζόρια είναι ακόμη καλύτερο.
Ευτυχισμένο το 2015 




Comments