Εντυπώσεις από το wcf International cat show Nicosia Cyprus (31.01-1.02.2015)

(το πανό που υποδεχόταν τους επισκέπτες... beautiful day to have a cat show)


Ένας οικογενειακός θεσμός πλέον για εμένα το ταξίδι στην Κύπρο είναι ένα τετραήμερο για να δω αγαπημένους φίλους και πρόσωπα και επί την ευκαιρία να διαγωνιστούν οι γατούλες μου υπό το σύστημα της WCF.
Όπως πάντα έφυγα από εδώ με τερατώδη βροχή και βρέθηκα στο νησί που το λούζει ο ήλιος.
 Το πρόγραμμα ήταν βαρύ αλλά όταν έχεις καλή παρέα γίνεται ευχάριστο, είχα αναλάβει την ηλεκτρονική γραμματεία του cat show και παράλληλα είχα να εκθέσω γάτες αλλά και να παρακολουθήσω σαν student judge την 1η κατηγορία των περσικών και τις 2 ημέρες.. 
Πάλι μηδέν χρόνος για δημόσιες σχέσεις. 
Για μένα ήταν πρώτη φορά σε πόστο ηλεκτρονικής γραμματείας, είχα τρομοκρατηθεί, είχα τις πιο αντίξοες συνθήκες για αν μάθω 2 πράγματα και τελικά με έναν deus x machina στο πλάι μου για 30 δευτερόλεπτα όλα λύθηκαν , έγιναν κατανοητά και η γραμματεία τσούλησε σαν καρούλι...
(τελευταίο κλικ λίγο πριν τελειώσει η έκθεση, αφού χαμογελάμε όλα καλά!!)

Οι γατούλες μου πήγαν καλά, θα μπορούσε η Νεφέλη μου να πάει λίγο καλύτερα αλλά δεν είχα χρόνο να της κάνω δεύτερο μπάνιο... ντροπή.. δικαίως πήρε ότι πήρε και την 2η μέρα που το μαλλί της είχε γίνει τηγανίτα δεν πήρε τίποτα.. δικαίως ξαναλέω..
Τα αποτελέσματα για τη Νεφέλη ήταν 1η μέρα Cagcib, nomination,  Best in show & Best of Best 
2η μέρα Cagcib ( το τρίτο της σε ξένη χώρα και έγινε Grand International Champion) , nomination, 3rd place master ring out of 22 cats. 

(η Νεφελη περιμένει την σειρά της για να κριθεί αράζοντας στο κλουβάκι της..) 



(η Νεφέλη φωτογραφημένη από την Sylvia Pampallona) 

O μικρός Alwyn , που το όνομα του σημαίνει noble friend, τα πήγε επίσης πολύ καλά για το πρώτο του cat show, 2 μέρες nomination, Best opposite sex to Σάββατο, Best in show την Κυριακή, 6η και 5η θέση  στα Ring ανάμεσα στα 17 kitten. Εκείνο που θα ήθελα να πω σε αυτό το σημείο είναι ότι για εμένα είναι διπλά σημαντικά αυτά τα βραβεία, υπό την έννοια ότι δεν προέρχονται από γάτες άλλων εκτροφείων, στην ουσία ανταμείβεται οι δουλειά του εκτροφέα της γάτας και λιγότερο του εκθέτη (που φυσικά προσπαθεί να την έχει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση), και νομίζω είναι από τις λίγες φορές που η χώρα μας έχει ελληνικής εκτροφής champions , internanional champions , grand interandtional champions κοκ. 
H Νεφέλη είναι γάτα 2 γενναίων ελληνικής εκτροφής, ο Alwyn 3 γενναίων pedigree perla dolls (ελληνικής εκτροφής) σκοπός μου είναι να έχω γάτες 4 γενναίων ελληνικής εκτροφής και   να μπορούν να σταθούν αντάξια σε γάτες ξένων χωρών όπως κάνει η Νεφέλη και ο Alwyn. 
Mε δανεικές γάτεW η χαρά είναι πολύ λιγότερη, μπορεί να αγόρασες μια ωραία γατούλα απο εκτροφείο του εξωτερικού  αλλά άλλος μελέτησε, διάβασε και προσπάθησε για αυτό το αποτέλεσμα. 








(O Alwyn ,φωτογραφημένος από την Sylvia Pampallona) 

Τι άλλο μου έκανε εντύπωση στην έκθεση? Οι χορηγοί. Απλοί προσιτοί, συνηδητοποιήμενοι χωρίς έπαρση, έτοιμη να δουλέψουν ,να εξηγήσουν, και σε κάποιες στιγμές να βοηθήσουν. πολύ σημαντικό, δεν είδα ούτε ένα ανυπόφορο κουστούμι με ντεμέκ γραβάτα. Δεν είδα τίποτε δήθεν και τίποτε βαριεστημένο, υπέροχοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και μερικά ψαγμένα προϊόντα.

(η Proplan κύριος χορηγός της έκθεσης σε ένα πόστερ με μια Αφροδίτη της Κύπρου, Aphrodite Giant cat)

Tα προϊόντα biospotix & biogance απο Γαλλία με αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Κύπρο, υπέροχα λουράκια για γάτες με αιθέρια  έλαια που φτιάχνουν το δέρμα και την τρίχα, μοσχομυριστά με ουδέτερο Ph shampoo, αδιάβροχα αντιμικροβιακά κρεβατάκια woof και άλλα πολλά θα βρείτε αποκλειστικά εδώ


Μια μικρή έκπληξη με περίμενε το show hall, η Lady Godiva, το μωρό της Νεφέλης που δόθηκε στην Κύπρο στον φίλο μου τον Νεκτάριο για εκτροφή ήταν εκεί και συμμετείχε, το μωρό μας πήρε nomination <3 nbsp="">
(η Lady Godiva, το πιο γλυκό μπεμπέ)

Για το τέλος, μόνο ευχάριστες αναμνήσεις, μόνο θετικές σκέψεις, γέλια με μεταμεσονύκτιους καφέδες , ροζέτες και αυτοκόλλητα,  σας αφήνω με μια υπέροχη φωτογραφία της Sylvia το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της Κύπρου.. 
μέχρι το επόμενο show..... keep dreaming!













Comments