H έκθεση της Αθήνας / Impressions from wcf worldshow in Athens (28&29.3.2015)

Υπέροχο show, γεμάτο χαμόγελα, συγκινητικές στιγμές, εξαιρετικές γάτες, υπέροχους και ορεξάτους κριτές, θετικούς και αγαπητούς χορηγούς και ευγενέστατους εκθέτες.
Αυτό το show θα το θυμόμαστε για χρόνια, για πάρα πολλούς λόγους, ήταν ένα show το οποίο επιτέλεσε τον σκοπό του, ένωσε ανθρώπους, ανέδειξε γάτες, εκπαίδευσε εθελοντές, έθεσε θεμέλια για τους Έλληνες κριτές του αύριο. 
Μια χαρούμενη γιορτή μια άρτια διοργάνωση. Μόνο με όμορφες αναμνήσεις αφήσαμε πίσω μας αυτό το διήμερο. Οι φωτογραφίες μαρτυρούν την ατμόσφαιρα. 

(All breed Judge, Mr. Albert Korwoski,presenting G.I.C GR*Perla Dolls Nefeli at adult wcf ring)


H κα.
Ηackman, 30 χρόνια all breed Judge, 27 χρόνια πρόεδρος της WCF, 22 χρόνια πρόεδρος Fife.,θα ήθελα πάρα πολύ να είχα τις γνώσεις περί γατών)



Η φιλή μας η Κατερίνα, αγαπημένη καθηγήτρια αγγλικών και ψυχή στο μεταφραστικό κομμάτι των rings.

Mέγας Αλέξανδρος (Γίγαντας της Αφροδίτης δικής μου εκτροφής) και Μαριάννα! Τσιμπήσαμε το φλερτ μας και  το κυπελάκι μας και φύγαμε!!

Ροζέτες, 100% Ελληνικής κατασκευή απο την εκτροφέα Λίλα Αργαλιά.

Είπαμε αντί για κινέζικα κύπελλα να βραβεύσουμε τις γατούλες με καρυάτιδες. Γιατί πολίτισμός και γάτες συνάδουν. 

Ο κος. Λάκης Γαβαλάς παρεβρέθηκε στην έκθεση και φωτογραφήθηκε με πολλές γατούλες 

Flora Groomer &Aristocats , πάντα παρόν σε κάθε έκθεση γάτας


Εσείς δοκιμάσατε την τύχη σας?





Με μέγα χορηγό την Proplan, και χορηγούς την εταιρία Petline, Bozita-Leotsakos και το κατάστημα  Aristocats  η έκθεση κατάφερε να γίνει πραγματικότητα σε έναν πολύ όμορφο βιομηχανικό  χώρο στο κέντρο της Αθήνας. 
Παρόλο το βροχερό διήμερο 1700 Αθηναίοι αψήφισαν την βροχή και έδωσαν το παρόν στην διοργάνωση τιμώντας τις αγαπημένες μας γάτες. 

 Η έκθεση έφερε κοντά μας για πρώτη φορά το forum όπου ξεκινήσαμε όλοι οι γατάδες να μιλάμε, ξεκινώντας  τα όνειρα μας για τις αδέσποτες γάτες,  αλλά και  θέτοντας θεμέλιους λίθους για την ηθική εκτροφή των καθαρόαιμων, το Mycat.gr ,μας στήριξε από την πρώτη στιγμή και βρέθηκε σαν φυσική παρουσία για πρώτη φορά σε έκθεση γάτας προκειμένου να μας γνωρίσει καλύτερα. 

Δυστυχώς είναι η πρώτη φορά που δεν μπορώ να μεταφέρω αυτή την εμπειρία με λόγια. Ίσως το μέλλον να είναι ο καλύτερος αφηγητής, μαρτυρώντας   τι ζυμώσεις  απέφερε η συγκεκριμένη έκθεση. 

Χάρηκα πολύ που σας είδα όλους εκεί, συγχαρητήρια σε όλες τις γατούλες που συμμετείχαν  και θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τις 2  κτηνιάτρους  Μυρσίνη Τούβαλη και Ειρήνη Αγιαννιωτάκη για την αδιάκοπη και συνεχή εθελοντική  παρουσία τους στην έκθεση καθώς και τους stewards που φρόντισαν τις γάτες, δούλεψαν πραγματικά πολύ σκληρά στο στήσιμο του χώρου και των κλουβιών  και καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και τους θεωρώ το μέλλον του Cat Fancy στην χώρα μας. 
Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν έμμεσα ή άμεσα ώστε αυτή η έκθεση να γίνει πραγματικότητα!

Επόμενο show υπό το σύστημα της Tica (γιατί οι γάτες μας μπορούν να σταθούν σε όλα τα παγκόσμια συστήματα αξιολόγησης ) 14&15/6 στη Βουλγαρία :)


Ολες οι φωτογραφίες είναι από την φωτογράφο Niki Marketaki
την ευχαριστούμε πολύ για τη διάθεση του υλικού 


Comments