CAT CON for real


Είμαστε πολύ μπροστά ή είμαστε τόσο πίσω?
Τον Ιούνιο του 2015 θα γίνει το πρώτο catcon στον κόσμο στο Los Angeles των Η.Π.Α, φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη να συμβεί κάτι τέτοιο στην Αμερική με τα χιλιάδες cat brands, τους διασημότερους cat behaviorists, συγγραφείς, σκιτσογράφους και προσωπικότητες που εμπνέονται από γάτες και δημιουργούν για γάτες. Το ανέκδοτο ξεκινά όταν αυτό το σούπερ cat festival θα έρθει και στη χώρα μας, με πιθανότερη ημερομηνία τον Ιούνιο του 2016.

Να κλάψω ή να γελάσω?
Φανταστείτε ένα 2ήμερο σε ένα εκθεσιακό χωριό γεμάτο με events και ομιλίες, παρουσιάσεις και workshops από διάσημους cat persons , φυσικά περίπτερα με τα χιλιάδες προϊόντα αποκλειστικά για τους γνωστούς μας αίλουρος, , σαφώς παρουσιάσεις των πιο διάσημων γατών του διαδικτύου, η Grumpy, ο Jackson Galaxy και άλλα.

Ας τα πάρουμε από την αρχή,
ποιος που πότε και γιατί.

Το Catcon είναι ένα Concept που εμπνεύστηκε  η ομάδα του IF από τα πολύ γνωστά comicon που γίνονται στην Αμερική εδώ και χρόνια.
Μια συνάντηση των πραγματικά γατόφιλων με τις προσωπικότητες που τους εμπνέουν, συνάντηση ανθρώπων που αγαπούν τις γάτες με άτομα τα οποία ζουν και υπηρετούν τις γάτες, όχι μια εμπορική έκθεση χωρίς χαρακτήρα, όχι μια έκθεση μορφολογίας γατών με διαγωνιστικό κομμάτι.
Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα.

To CatCon έρχεται στη χώρα με με υποστηρικτή το Animal Planet,
και μεταξύ άλλων για να κάνω μια μεγάλη ιστορία, μικρή έχω την τιμή να είμαι στο advisory board για τον τομέα της Ελλάδας.

Και εδώ είναι που θα ήθελα τη δική σας βοήθεια, για εμένα και ίσως για τους περισσότερες νοήμονες που έχουν ζώα και ζουν στην Ελλάδα του παραλόγου, η χώρα μας είναι καμμένη γη, χωρίς παιδεία, χωρίς ιστορία σχετικά με την φιλοζωία, τα ζώα δεν αποτελούν καθημερινότητα για τους Έλληνες , πόσο μάλλον οι γάτες, ωστόσο θα πρέπει να ψάξουμε κυριολεκτικά κάτω από πέτρες και να βρούμε τους εγχώριους Cat Lovers, Cat persons, Catcelebrities, οι οποίοι έχουν κάτι να δώσουν και να πουν σε μια κοινότητα γατόφιλων.
Παρόλο που ξέρω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι μετρημένοι θα ήθελα τη δική σας συμβολή ώστε να τους ανακαλύψω.
Υπάρχει κάποιος που σας εμπνέει?
Για το έργο του,για την συνεισφορά του στις γάτες?
κάποιος που έχει γράψει βιβλίο? κάποιος που φωτογραφίζει με μοναδικό τρόπο? κάποιος που κάνει σκίτσα?
Γράψτε μου στο:
kstaytrue παπάκι gmail.com

Αν ζήσω να το δω και αυτό...
το Catcon στην Ελλάδα.. θα είναι ένα μικρό θαύμα.


Comments