2017 η χρονιά των Ragdolls

Καλή χρονιά! Ευγενική με ομορφιά, με πολύ δύναμη και κουράγιο για όσα έρχονται, με χαμόγελα και με αγκαλιές, ανθρώπινες, παιδικές, γατίσιες.
Με αυτά τα εφόδια θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά και ό,τι κι αν έχει στο βαλιτσάκι του ο κύριος 17, θα το αντιμετωπίσουμε μαζί, και μαζί, παρέα με τις γάτες και συντροφιά ότι μας δίδαξαν τα προηγούμενα έτη.
Αναζητώντας όπως κάθε νέα χρονιά που  γράφω σε αυτό το blog, το κινέζικο σύμβολο της, που για φέτος από τις 28 Ιανουαρίου είναι ο κόκκινος φλεγόμενος πετεινός, βρήκα τις πιο όμορφες γκραβούρες και αναπαραστάσεις.
Αυτή η χρονιά λοιπόν θα έχει μια ομορφιά, μια δόση ανεμελιάς, λίγη τεμπελιά , ετοιμότητα (θυμηθείτε πως περπατάει ο πετεινός, αργά, καμαρωτά και έτοιμος να τιναχθεί κοιτώντας δεξιά και αριστερά με απίστευτη ταχύτητα) , και δικαιοσύνη.

Πίσω στις γάτες μας τώρα, για το εκτροφείο αυτή η χρονιά θα είναι αφιερωμένη στον πυρήνα του εκτροφείου που δεν είναι άλλος από τις ίδιες τις γάτες, πάνε 2 έτη που θρηνώ για την αδικοχαμένη μου αδέσποτη γάτα την Αβανα, 2 χρόνια που δεν μπορώ να γευτώ τις χαρές και τους καρπούς της τόσης σκληρής δουλειάς μέσα από την εκτροφή, και μιλώντας για σκληρή δουλειά δεν μιλώ για εντατική εκτροφή, αλλά για αποφάσεις δύσκολες που έπρεπε να παρθούν για την εξέλιξη της φυλής,
Στείρωσα γάτες που τις λάτρεψα για να  ακολουθήσω το όραμα μου για τoν φαινότυπο των ragdolls μου, έδιωξα ανθρώπους που ενδεχόμενος να ήταν άξιοι γατογονεις επειδή δεν υπήρχε ο χρόνος που υπήρχε παλαιότερα για ατελειώτη αλληλογραφία, αντιλαμβανόμενη ότι η απόκτηση μιας καινούριας γάτας είναι τις περισσότερες φορές επικοινωνιακή υπόθεση δεν αναλώθηκα καθόλου σε αυτό, προτίμησα να στραφώ σε κοινό του εξωτερικού που είναι πια πιο προσανατολισμένο και πιο ξεκάθαρο στο τι ψάχνει και τι θέλει, και δεν ταλαιπωρεί, εντός εισαγωγικών πάντα, τον εκτροφέα.



Έτσι λοιπόν φτάνοντας στο σήμερα άφησα για λίγο τον θρήνο με την απώλεια της Αβανας μου σε ένα συρτάρι, και άρχισα να ξανακοιτάω τις ragdoll της ζωής μου και της εκτροφής μου με άλλο μάτι.

Η φιλοσοφία του εκτροφείου εμπλουτίστηκε, η αρχή της ποτέ δεν άλλαξε, και φέτος θα δώσει τα δώρα της, όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε όσους έχουν πάρει γατούλα perladolls, και όσους πρόκειται να πάρουν μια ragdoll perladolls.

Το φθινόπωρο του 2016 το site του perladolls επανασχεδιάστηκε, σύντομα , μέχρι τέλος του μήνα θα προστεθούν και οι καινούριες μας γάτες,η τελευταία γέννα του 16 είναι πλέον σε ηλικία που μπορούν τα γατάκια να να πάνε στις νέες τους οικογένειες.


Ενώ σε λιγότερο από 20 ημέρες θα βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη στην έκθεση μορφολογίας γάτας 4&5 Φεβρουαρίου, στην Δεθ, στα πλαίσια της Ζωοτεχνίας, και σας περιμένω να γνωριστούμε από κοντά.


Θα είναι μια υπέροχη χρονιά.. με πολλές πέρλες!

Υ.Σ
Όσοι έχετε πάρει γατούλα από το εκτροφείο μας, και έχετε χαθεί για τους δικούς σας λόγους... θα χαρώ πολύ να έχω νέα των γατομωρών σας και δικά σας φυσικά, το mail του εκτροφείου ισχυεί, επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας.
 infoπαπακιragdolls.gr
kstaytrueπαπακιgmail.com
ragdollsgrπαπακιgmail.com




Comments