Quickie of July

Ιούλιος ζεστός, καυτός και αδίστακτος. Στο εκτροφείο-σπίτι ο κλιματισμός εδώ και μέρες είναι μόνιμα στους 25 βαθμούς. Έξω κάνει καύσωνα, μέσα κάνει Perla Dolls.
Τα μωρά μεγαλώνουν, και έχουν αρχίσει τα παιχνίδια και τις εξερευνήσεις, η όμορφη μας Bella (Busibu Love me Tender ) ευτυχώς αποφάσισε έγκαιρα να απογαλακτίσει τα μωρά της και απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας ενήλικου που βρίσκεται σε resort, χωρίς την τρέλα των μωρών της που είναι σαν 12 άχρονα στην Disneyland.
Υπέροχη γέννα από την οποία θα κρατήσω ένα κοριτσάκι.. την Barbie (φωτογραφίες σύντομα γιατί μας βγήκε η πιο άταχτη, μέχρι τότε πορευευτείτε με τον αδερφό της!)


Gr*Perla Dolls DEEP OCEAN
Mother Busibu Love me Tender, Father Yolo.

 O Ιούλιος λοιπόν, ενώ ήλπιζα να με βρει σε κάποιο εξωτικό νησί ή έστω σε μια εξωτική παραλία, με βρήκε με καταιγίδα, στα Καρπάθια της Ρουμανίας, όπου είχα παραβρεθεί νωρίτερα στο cat show του Ρουμάνικου WCF club Magnificats για την τελευταία μου εκπαίδευση στην κατηγορία 1 Longhairs, ως κριτής μορφολογίας. Έπειτα διάβασμα και εξετάσεις για αυτά τα περίφημα Περσάκια και πλέον Selkirk Rex & British Longhair.
To show ήταν πολύ χαλαρωτικό και οι περισσότεροι ήταν φίλοι και γνωστοί από αδερφά κλάμπ. Η δημοτικότητα του κλαμπ της Felina  στο εξωτερικό έχει απίστευτη δυναμική και απήχηση. Είναι απίστευτο πως από την 1η στιγμή μέχρι και σήμερα η στήριξη που έχουμε από εκτροφείς, εκθέτες, κριτές και προέδρους άλλων κλαμπς έχει περάσει κάθε προσδοκία.

Σε αυτό το 2ήμερο κατάφερα να επισκεφθώ και το εσωτερικό του κάστρου Bran, που έζησε μεταξύ άλλων για τις λίγες ημέρες της ζωής του ο Vlad the impaler (ο άνθρωπος που ενέπνευσε τον χαρακτήρα του κόμη Δράκουλα). Τίποτε φυσικά δεν θύμιζε  κάτι από αυτόν τον φοβερό άνθρωπο εκτός από ένα δωμάτιο που ήταν στριμωγμένα όλα τα αντικείμενα βασανιστηρίων μαζί με τη σιδηρά παρθένο. Ο λόγος ,γιατί τα τελευταία χρόνια πριν το κάστρο περάσει στο δημόσιο ζούσε μια Πριγκίπισσα Ούγγρικης καταγωγής με τα παιδιά της και όλη η διακόσμηση ήταν gilry, αίθουσα παιχνιδιού, αίθουσα πρωινού, αίθουσα μελέτης, υπνοδωμάτιο παιδιού ά, κοριτσιού β κλπ.

Πίσω στα δικά μας, εδώ και ένα μήνα έχουμε ξεκινήσει μια εσωτερική εργασία στο κλαμπ   Felina, που σκοπό έχει την δημιουργία συναντήσεων ειδικών και εκτροφέων αλλά και ατόμων που έχουν καθαροαιμες γάτες , με σκοπό την ανταλλαγή γνώσης και την ενημέρωση. Ο Κλάδος των εκτροφέων καθαρόαιμων γατών έχει πολλές πληγές κυρίως από συμπεριφορές, πεποιθήσεις αλλά και έλλειψη γνώσεων, αυτές τις πληγές με ενδιαφέρει να τις θεραπεύσω  και να κάποια στιγμή να γίνει ένα  υγιής κλάδος γιατί υπηρετεί  ή τουλάχιστον οφείλει να υπηρετεί έμβια όντα. Δεν με ενδιαφέρει να υπάρξουν φιλίες δεν γίνεται να γίνουμε όλοι φίλοι, ωστόσο μπορώ να σεβαστώ άτομα τα οποία πάμε να κάνουμε κάτι σημαντικό μαζί. Η 2η συνάντηση μας, με την ονομασία Breeders Talk2, θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 8 Ιουλίου. Στην Γκαλερύ Dassera, Παπαδιαμαντοπούλου 146 Α, Ιλίσσια- Αθήνα. Ώρα 18.30. Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι: Ο καρδιολογικός έλεγχος στις γάτες, και οι ασφάλειες κατοικίδιων ζώων.
Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και τους ομιλητές μπορεί τε τους βρείτε εδώ




Ακολουθούν λίγες φωτογραφίες από λεπτομέρειες που μου τράβηξαν την προσοχή στο κάστρο.




Ρέπλικα στολής ναίτη ιππότη

Τζάκι-σόμπα  το βρίσκαμε σε κάθε δωμάτιο, το μοτίβο του πλακακίουλέγεται tree of life.

Λεπτομέρεια κλειδαριάς εσωτερικής πόρτας

Λεπτομέρεια από εσωτερική πόρτα. 



Comments