και τώρα ησυχία... (σχετική πάντα)



Το παγκόσμιο της γάτας είναι πια παρελθόν, ωστόσο ο αντίκτυπος που είχε στις ζωές μας αλλά και στον τρόπο που βλέπουν "οι άλλοι" τις γάτες  δεν έχει ακόμη κοπάσει.

Και πάνω που ηρεμήσαμε για λίγο (για πολύ λίγο), το τηλέφωνο άρχισε να χτυπάει και τα mail άρχισαν να πληθαίνουν για προτάσεις συνεργασίας και χορηγίες για το επόμενο cat show.
Που ήσασταν πουλάκια μου όταν η ίδια σας η χώρα χρειαζόταν στήριξη για την 1η της παγκόσμια  έκθεση γάτας?
Χορηγούσατε ανούσια show άγριας μπεκάτσας και σκύλου στην ΄Ίμβρο και στην Τένεδο.ρε
Καμία σοβαρότητα απολύτως.

Το show πήγε καλά, οι γάτες μου όχι τόσο καλά, οι γάτες των φίλων μου πήγαν καλύτερα.
Το Greek Ragdoll club έσκισε. Ο Ωκεανούλης πήγε συμπαθητικά με 2 Best opposite sex , όπως και ο Bluδάκος μας, που τον κατέβασα μόνο τη 2η μέρα, γιατί είχε γίνει χάλια από το ταξίδι.
Ποτέ ξανά σε show με 4 γάτες, οι μισές έμειναν στο ξενοδοχείο, καμία δεν γκουμαρίστηκε σωστά και πήγαν όλα στον άνεμο.

Είχε τόσο κόσμο και τρέχαμε τόσο πολύ με παρουσιάσεις ring κλπκλπ, που δεν πρόλαβα ούτε να βγάλω μερικά πορτραίτα με την Ιταλίδα Φωτογράφο τη Silvia Pampallona, άρα στο επόμενο show θα την ξαναφωνάξουμε σίγουρα!!!

Η προσέλευση του κόσμου ήταν η μεγαλύτερη που έχω δει ποτέ στα δεδομένα της Ελλάδας.
Χωρίς μεγαλοκαρχαρίες από πίσω μας 3 άνθρωποι στην ουσία καταφέραμε να έχουν μια αξιοπρεπή παρουσία που αγκάλιασαν και πίστεψαν 5.514 άνθρωποι, εκθέτες απο μακρυνές χώρες και από διαφορετικά συστήματα, πρόεδροι από άλλα σωματεία και club και φυσικά τα μέλη μας που μας στηρίζουν από την 1η στιγμή.

Τώρα σχετικά με την έλευση της Προέδρου  και του Γενικού γραμματέα της WCF , στο δικό μου το μυαλό τα φανταζόμουν  εντελώς διαφορετικά, περίμενα περισσότερη βαρύτητα και περίμενα όταν η ομοσπονδία σου έχει 360 club από πίσω να περπατάς και να τρίζει το πάτωμα, κάτι που δεν διαισθάνθηκα πιθανώς γιατί είχα τα δικά μου θέματα κατά την ώρα της έκθεσης.
Παρόλαυτα χάρηκα που μας τίμησαν και ήρθαν στη χώρα μας και δέχτηκαν να κρίνουν στο cat show που διοργανώσαμε.

Θα ήθελα και μέσα από εδώ να πω ενα ευχαριστώ στα 2 φιλοζωικά που ήρθαν στο cat show και έδιναν πληροφορίες ασταμάτητα αναφορικά με τις γάτες σε ένα κοινό που διψούσε να μάθει περισσότερα αναφορικά με  τα γατάκια του, γατάκια που ήθελαν περίθαλψη, γατάκια που έψαχναν σπίτι, οικονομικές στειρώσεις, γατοπαγίδες και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί κανείς για να περιορίσει τα αδέσποτα της γειτονιάς του, ένα μεγάλο μπράβο στο φιλοζωικο σωματείο ''Η Αγάπη'' και στη ΜΚΟ Γατο-ομάδα Θεσσαλονίκης, είναι και τα 2 φιλοζωικά χωρίς χορηγούς και δρουν μόνο με εθελοντες και δωρεές πολιτών αν κάποιος θέλει να στηρίξει το έργο τους παρακαλώ να το κάνει χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Να πω ένα μεγάλο μπράβο στους 2 World winner που βγήκαν από αυτό το show, στο ragdoll από την Ιταλία, και στον Maine Coon από την Ισπανία, καθώς και πολλά συγχαρητήρια στους Γίγαντες της Αφροδίτης, τις Κυπριακές γάτες που εκπροσώπησε η Teresa Litherland και σήκωσαν 3 φορές το βάρος τους σε κύπελλα και βραβεία.

Η αυλαία έπεσε τα υπόλοιπα τα διαβάζουμε σε εφημερίδες, περιοδικά  και Blogs...
Εξαιρετικό άρθρο στη LIFO, εξηγεί πολλά με την ειλικρινή ματιά ενός επισκέπτη μπορείτε να δείτε εδώ

'Αντε και του χρόνου!

Comments