Σκληρός πυρήνας









Είναι μέρες που κινδυνεύω να χάσω το χιούμορ μου, ακούω διάφορα και μου σηκώνεται η τρίχα, διάφοροι ημιμαθείς και τυχαίοι κρύβονται κάτω απο τη ταμπέλα hobby και πλασσάρονται “αθώα” στο χώρο των εκτροφέων.
Συμφωνώ ότι υπάρχουν χομπίστες, είναι οι άνθρωποι που κάνουν πειραματική ή ερασιτεχνική εκτροφή καθαροαίμων γατών και μοιράζονται τους καρπούς των προσπαθειών τους με συγγνείς και φίλους χωρίς αμοιβή, ξέρετε πόσοι χομπίστες εκτροφείς τέτοιου τύπου υπάρχουν στην Ελλάδα?
2.!! Και πιστέψτε με δεν εκτρέφουν ragdoll.
Ποτέ κανένας εκτροφέας δεν θα παραδεχτεί οτι βγάζει χρήματα από τις γάτες του, θα σου πει ανειλικρινώς οτι το κάνει για hobby.
Αλήθεια μια τόσο απαιτητική ενασχόληση, που έχει να κάνει με έμβυα όντα, και το ρίσκο που έχουν οι γεννήσεις και η αναπαργωγή ζωντανών οργανισμών, θεωρείται hobby?
Αν οι γνώσεις τους έγγυνται στο να κλείνουν μερικά γατιά σε ένα υπόγειο, επιτυχώς ονόμασμενο playroom , και αυτά να απαραγώνται με τη βοήθεια του θεού τότε πρόκειται για τυχάρπαστους σε βαθμό επικυνδινότητας και όχι για χομπίστες.
Εμείς εδώ δεν το κάνουμε για χόμπυ, ούτε για τη ψυχή για της μαμάς μας.
Και ακριβώς επειδή δε το κάνουμε για χόμπυ δεν πρόκειται να μας χάσετε ποτέ, δεν είμαστε το εκτροφείο των 6 μηνών , ούτε σκοπεύουμε να εξαφανηστούμε με την πρώτη κακοτυχία, έχουμε μάθει πολλά μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια, αρκετά ωστέ να θέλουμε να συνεχίσει το όνομα Perla Dolls και στις επόμενες γεννιές.
Έτσι είστε σίγουροι ότι θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε εσάς και στη γατούλα σας όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Ζούμε με τις γάτες μας, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, χωρίς κλουβιά , κλειστές πόρτες και κρυφά σημεία, οι γάτες είναι μοναχικά πλάσματα και όχι ζώα αγέλης γιαυτό και το σπίτι που ζούμε είναι αρκετα μεγάλο έτσι ώστε αν μια γάτα δεν έχει κέφια να μας βλέπει, πάει πάραπέρα..
Φροντίζουμε οι ενηλίκες στειρωμένες να βρίσκουν τα καλύτερα σπίτια και να έχουν όση προσοχή επιθυμούν .
Οι γάτες μας κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για εμάς και κάνουμε κι εμείς το ίδιο για εκείνες.
Πρόκειται για μια σχέση αμοιβαίας συνεισφοράς, κάθε γάτα έχει όνομα, προσωπικότητα , προτιμήσεις, διαφορετικό νιαούρίσμα, διαφορετικό ωράριο. Κάθε μια καλλιεργεί τον χαρακτήρα της σε ένα πειβάλλον σιγουριάς και αγάπης , γιαυτό όσοι έχετε πάρει ένα γατάκι απο εμάς έχετε ζήσει μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία.
Πρόκειται για μια συνταγή αγάπης και υπευθυνότητας σε συνδιασμό με την υπέροχη φυλή που αποτελούν οι ragdoll.
Για μας οι ragdoll είναι τρόπος ζωής και έχουν αλλάξει τη φιλοσοφία μας απο τότε που μπήκανε στη ζωή μας.
Είμαστε υπερήφανοι για τις γάτες που εκτρέφουμε, και θα ήθελα να κλείσω το χορό των προβληματισμών μου με ένα γάτο εκτροφής μας , τον Τwilight (pet name Δίας) 2 ετών χρωματισμού seal mitted.
Όταν μου έστειλαν οι ιδιοκτήτες του τις φωτογραφίες του δάκρισα απο χαρά και καμάρι, αυτό ήταν το όνειρο μου όταν ξεκίνησα την εκτροφή τους , να μπορούν κάτω απο το όνομα Perla Dolls να βρίσκονται άξιοι εκπρόσωποι αυτής της φυλής που τόσο έχω αγαπήσει.
Με πολύ συγκίνηση σας αφήνω με τις φωτογραφίες του Τwilight!

Comments