Γιατί η κάθε γάτα έχει όνομα..

Γιατί κάθε γάτα που γεννιέται σπίτι μας είναι μοναδική, έχει όνομα , προσωπικότητα , έχει τις καλές και τις κακές της ημέρες όπως κι εμείς, το γεγονός ότι γεννήθηκε γάτα σημαίνει ότι  δεν υπηρετεί κανέναν. Μπορεί οι γάτες να αλλάζουν ονόματα όταν φεύγουν από εδώ αλλά για εμένα θα είναι πάντα...

Ο Wolverine, γιος της Teylor και του Samson, το διαμάντι του στέματος, όμορφος, υπερήφανος ατρόμητος.


Η Αλκυόνη, κόρη της Blue Kitty και του Ωκεανού, μυστηριώδης και σιωπηλή όπως η μητέρα της, ευγενική και τρυφερή όπως ο μπαμπάς της.



Ο Oreo, το όνομα του θυμίζει μπισκότο,το ίδιο και τα αυτιά του, καλόψυχος και χαδιάρης,αγαπάει με όλη τη δύναμη της ψυχής του!

 Η  Μidnight, ή αλλιώς η χαρά της ζωής,  μιλάει συνέχεια και ομορφαίνει το κόσμο με την ύπαρξη της. Ποιος δεν θα ήθελε ν'ακούει καλημέρα από αυτό το μούτρο?


 Η Snow White, γεννημένη πριγκίπισσα και πολύ-χαϊδεμένη μια γάτουλα που ξέρει τι σημαίνει ανταπόδοση και πίστη, μια γατούλα σύντροφος.


 Ο Βlue Pearl, τρυφερός σαν νανούρισμα, ήσυχος , ζεν τον βρίσκεις να κοιμάται στα πιο περίεργα σημεία σαν  να έχει ξεχαστεί.


 Ο Deus ή αλλιώς Ροφός, μαμάκιας και  ατακτούλης, μια χνουδωτή βολίδα που δεν σταματούσε με τίποτε να χοροπηδάει , υιοθετήθηκε μαζί με τη μητέρα του και  παραμένει μέχρι και σήμερα μαμάκιας.


 Ο Πήγασος, αγαπήθηκε πάρα πολύ και από την οικογένεια μου και από την οικογένεια που τον υιοθέτησε, δυστυχώς ένα κομμάτι σπάγκου που έφαγε  τον έκανε να πάει στον ουρανό γρηγορότερα από όσο περιμέναμε, θυμάμαι ακόμη την ημέρα που γεννήθηκε, δυστυχώς θυμάμαι και τη μέρα που "'έφυγε" ήταν ένας  γάτος που σου έδειχνε τι ήθελα και αντιλαμβανόταν πολλά περισσότερα από όσα υποψιαζόσουν. Αν μη τι άλλο ήξερε πως τον αγαπούσαμε όλοι.


 Ο Lionheart , υπερκινητικός σαν μωρό , άνετος σαν μικρό γατάκι, παραπονιάρης και ερωτύλος σαν έφηβος, 8 γάτες σε μια, ένα γατάκι που δεν το βαριέσαι ποτέ, αλλάζει με τις καταστάσεις, τον καιρό, την διάθεση.

Η Kαλίσι, βγαλμένη από παραμύθι και γεννημένη να την υπηρετούν, θέλει να είναι η μοναδική γάτα στη περιοχή, στο σπίτι κλπ, θέλει ένα κρεβάτι μόνο για εκείνη και θέλει να είναι το μοναδικό πλάσμα στη καρδιά σου.


 Ο Rose King. Διακριτικός, ευαίσθητος, υπομονετικός. Καθαρός, προστατευτικός . Ένας σωστός ιππότης, ούτε μια λάθος κίνηση.

Ο Desert Rose. Τρομακτικά έξυπνος, ανάλαφρος, αστείος! Κάθε μέρα μια καινούρια πρόκληση , κάθε μέρα μια καινούρια έκπληξη!

Αφιερωμένο σε όλους αυτούς που θέλουν ένα γατάκι φουντωτό να μη μαδάει, που μετράνε την αγάπη τους προς το κατοικίδιο τους με το αν είναι καφέ ή μπλε χρώμα, που θα έπαιρναν μια γάτα ράτσας αν ήταν φτηνή αλλά δεν θα έδιναν ποτέ τροφή και στέγη σε ένα αδέσποτο γατάκι, που ζητάνε ράτσα για να είναι σίγουροι τι χαρακτήρας θα βγει, που πιστεύουν το κάθε τυχάρπαστο που τους λέει ότι αν είναι ίδια φυλή είναι όλα ίδιοι χαρακτήρες,που ζητάνε έκπτωση για να πάρουν μια γάτα που την παίρνουν μια και μόνη φορά στη ζωή τους, που δεν έχουν κλάψει ποτέ για τον χαμό ενός ζώου , που δεν έχουν ιδέα τι θα πει αξιοπρέπεια ενός ζώου, που παίρνουν ένα ζώο και δεν ασχολούνται ποτέ μαζί του , που ψάχνουν να γίνουν κάποιοι μέσα από μια φυλή, που νομίζουν ότι  το χρηματικό αντίτιμο φτάνει για να τους εμπιστευτώ ένα ζωάκι που γεννήθηκε σπίτι μου ή ένα ζωάκι που έσωσα από το δρόμο.

Οι γάτες είναι σαν το αποτύπωμα , δεσποζώμενες ή αδέσποτες, ράτσας ή ταράτσας η κάθε μια είναι μια και μοναδική, στην κάθε μια αξίζει να είναι αγαπημένη.


Comments