Οι εντυπώσεις μας απο την 1η έκθεση της Felina

H 1η διοργάνωση της Felina  τελείωσε και οι περισσότεροι έφυγαν με χαμόγελα και αρκετά βραβεία από το χώρο της έκθεσης,για εμένα σαν Κατερίνα και πρόεδρος της Felina ήταν το πιο δύσκολο διήμερο της ζωής μου, έφτασα στα όρια μου τουλάχιστον 20 φορές αλλά στο τέλος υπερίσχυσε η λαική ρήση "εφοσον μπαίνεις στο χορό πρέπει να χορέψεις" και έστι  χορεψαμε και τσάμικο και καλαματιανό και  τσα τσα τσά και όλα καλά τέλος καλό.

Δεν είχα χρόνο να μιλήσω με κανένα γνωστό ή φίλο που ήρθε στην έκθεση και ζητώ συγνώμη γιατι είναι αγένεια, όπως δεν είχα χρόνο να αντιληφθώ και να εισπράξω το γενικότερο συναίσθημα της έκθεση γιατί δεν είχα την ευκαιρία να αφουγκραστώ την ατμόσφαιρα σαν εκθέτης αλλά ήμουν διαρκώς υπό πίεση πίσω από τις κουρτίνες με έναν υπραπαιτητικό Γενικό γραμματέα της Ομοσποσνδίας και μια γλυκήτατη αλλά από άλλο μήκος κύματος κριτή. Νομίζω πάντως πως το επετειακό κλίμα των 25 χρόνων της WCF αλλά και η συγκίνηση για μια εντελώς διαφορετική σε φιλοσοφία έκθεση ήταν κάτι που έμεινε σαν γεύση στο τέλος.

Οι γατούλες μου, εκείνες που έφερα επέξω δεν πήγαν όπως θα ήθελα όμως πήγαν πολύ καλά συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη φορά.                                                                                                            




 (μου λείπουν κάποια αποτελέσματα τα οποία τα περιμένω επίσημα απο τα κεντρικά)

Elizabeth Taylor
2x EX1, 2XCAC, 2XNOM, 1 B.O.S (BEST OPPOSITE SEX)

Blue Suede
1X EX1, 2CAC, 1 NOM,  3rd place WCF RING

Rose King
2X EX1, 2GAGCIB, 2 NOM, 2nd Silver Jubilee

Εξαιρετικά πήγαν τα γατάκια δικής μας εκτροφής και ιδιοκτησία της Κατερίνας Χατζηστρατίδη,που τα εξέθεσε εξαιρετικά  και με πολύ αγάπη!!! Κατερίνα σε ευχαριστώ πολύ που τα έφερες στην έκθεση, τα γκρούμαρες και τα έκθεσες τόσο όμορφα!
Για 1η έκθεση τα πήγατε φανταστικά , συγχαρητήρια σε εσένα και στους: Perla Dolls Lionheart , Perla Dolls Silmarilion, Perla Dolls Snowhite!





 Κλείνοντας θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους που φρόντισαν και έφεραν γατούλες στην έκθεση σε πολύ καλή κατάσταση, περιποιημένες, υγιείς, γκρουμαρισμένες, το γενικό επίπεδο των γατών που συμμετείχαν στο διαγωνιστικό κομμάτι ήταν αρκετά υψηλό και έτσι θέλουμε να συνεχίσει να είναι. Χάρηκα πολύ για τους νέους ανθρώπους γνώρισα, για τους νέους εκτροφείς, αλλά και τους παλαιότερους που επέστρεψαν δυναμικά, χάρηκα πάρα πολύ για την 1η εθελόντρια Steward τη φίλη μου Βιβή Κατηφόρη που στάθηκε πολύ άξια στο πόστο της και εύχομαι να έχουμε περισσότερους Steward στις επόμενες εκθέσεις, να ευχαριστήσω την μέντορα μας Ζωή Πασχαλίδου για όλη την ψυχολογική και πρακτική υποστήριξη που μας παρείχε σαν cat club, τη Λέσχη Γάτας Αιγαίου για το δυναμικό παρόν που έδωσαν στην έκθεση για έναν ευγενή σκοπό,και φυσικά όλη την ομάδα του διοικητικού νέου και παλιού αλλά και τις οικογένειες τους που δούλεψαν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η έκθεση, καθώς και το διοικητικό του Ε.Ο.Γ για τη βοήθεια που μας παρείχε σχετικά με τα κλουβιά της έκθεσης.
Σίγουρα έχω ξεχάσει κάποιους αλλά δεν συνέβη ηθελημένα, φανταστείτε ένα ψηφιδωτό εκατοντάδων κομματιών και ο καθένας να βάζει μερικά από τα κομμάτια προκειμένου να γίνει μια ζωντανή ολοκληρωμένη  εικόνα που κράτησε 2 ημέρες σαν παραμύθι.

2 μέρες μετά και μόλις είχαμε καταφέρει να βγάλουμε τα παπούτσια μας και να ξεκουραστούμε από το τσα τσα τσα , μας ανατέθηκε η διοργάνωση του παγκόσμιου cat show της WCF για το 2014, στη Θεσσαλονίκη..
Μεγάλη τιμή και ευθύνη για τη χώρα μας να φιλοξενήσει την παγκόσμια έκθεση, ελπίζω κι εύχομαι να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων, δημόσιοι φορείς, κτηνίατροι, χορηγοί, διοικητικό και εκθέτες.

Θεσσαλονίκη βάλε τα καλά σου.. ερχόμαστε!!!!





Comments