Φθινοπωρινή Ισημερία


Αφού το λέει το google, έτσι θα είναι! Στο δικό μας ημισφσαίριο ξεκινάει επίσημα το Φθινόπωρο ενώ στο  νότιο ημισφαίριο ξεκινάει επίσημα η Άνοιξη.Αυτό ήταν το πρώτο νέο της ημέρας και είπα να το εκμεταλλευτώ. Μετά τον χαμό του Blue, έπεσα με τα μούτρα στο γράψιμο, γράφτηκα και σε έναν σύλλογο για επαγγελματίες cat writers, και είπα να σκοτώνω την ώρα μου έτσι, εκεί που πίστευα ότι θα μαζευόμαστε μερικές θειάδες, θα πίνουμε τσάι και θα μιλάμε για τα γατιά μας διαψεύθηκα από την επισημότητα που σε αντιμετωπίζουν στο εξωτερικό αν είσαι cat writer, αυτό εδώ το blog και κάποια τεύχη του Cat Press αρκούσαν για να με δεχτεί μια μεγάλη κοινότητα  από γατάδες που αγαπούν το γράψιμο. Με πήραν τόσο σοβαρά που είχα μέσα στο Σεπτέμβριο 2 αναθέσεις για αρθρογραφία , 2 Product reviews, και και μια διόλου ευκαταφρόνητη επιταγή πληρωμής.
Ευκαιρία να φρεσκάρω τα αγγλικά μου, να ξεχαστώ και να αγοράσω επιπλέον κονσέρβες και παιχνίδια για τις γάτες μου. Είναι μια διαδικασία που μου αρέσει γιατί μπορώ να καταλάβω τον γατά που ταΐζει 60 αδέσποτα και έχει άθλια οικονομικά, την φοιτήτρια που μοιράζεται το διευρω  σε μια φτηνή κονσέρβα και σε ένα φτηνό no name κουτί γάλα, την κυρία που είναι 50 πηγαίνει κάθε Σάββατο το αμάξι της για πλύσιμο και για προμήθειες από το πιο in - pet shop και είναι ωραίο όταν γράφεις να τους σκέφτεσαι όλους αυτούς τους τύπους ανθρώπων εκεί έξω, και να ξέρεις ότι  όλοι  αυτοί, στο τέλος της ημέρας  αγαπούν τις γάτες ο καθένας με τον δικό του τρόπο!

Έκανα synchronize το Blog με twitter και Facebook, ελπίζω να μην σπάσουν τα νεύρα όλων  μας και να μοιάζει με σπαμ.Θα δούμε.. με μερικά κουμπιά ξεσυνχρονιζεται (το πιο εύκολο πράγμα στο σύμπαν)

Tι άλλο?
Τραβάω πολλές φωτογραφίες τα μωρά, τα οποία μεγαλώνουν, σκανταλίζουν και είναι στη φάση που γκρεμίζουν το σπίτι, και έτσι περνούν οι μέρες στο Perla Dolls, βλέποντας τα καμάρια μου να μεγαλώνουν και περιμένωντας οι πληγές του χαμόυ  να απαλύνουν.
(Ragdolls &Aphrodites Giants )
























Comments