Busibu Love me Tender

H Love me Tender, ή αλλιώς Bella,
είναι μια από τις αγαπημένες μου γάτες για πολλούς λόγους, καταρχήν προέρχεται από ένα εκτροφείο της Ισπανίας που συμπαθώ καθώς οι 2 κοπέλες που το έχουν η Marta και η Reme είναι ο ορισμός της γατομαμάς, έχουμε συνεργαστεί  στο παρελθόν με άλλες γάτες όλες τους είχαν ένα ευγενικό νιαούρισμα και μια επιπλέον τρυφερότητα, προοδευτικά φυσικά και όσο μεγαλώνουν και οι κοπέλες,οι γάτες τους γίνονται ακόμη πιο κακομαθημένες με την καλή έννοια πάντοτε!
H μικρή (λόγο μεγέθους)  λοιπόν Bella με τα λίγο κινέζικα για ragdoll μάτια, μας χάρισε 3 υπέροχες γέννες, πολλές σκανταλιές, υπέροχα βράδια γουργουρισματος κοιτώντας έξω από το μπαλκόνι, πολλές ομιλίες (μιλάει αρκετά όταν νιώσει άνετα).
Έχει στειρωθεί εδώ και καιρό και ήθελα να δω αν θα είναι ευτυχισμένη στο σπίτι μας με τις  υπόλοιπες ενεργές γάτες, η Bella περνάει συμπαθητικά, χωρίς άγχη, χωρίς ανταγωνισμό με άλλα θηλυκά αλλά το "συμπαθητικά" δεν είναι επαρκές ενώ μπορεί να είναι η μια και μοναδική στο σπίτι και στη ζωή ενός ανθρώπου.
Mε έχουν πλησιάσει αρκετοί για αυτό το πλάσμα, όμως είδα ότι οι περισσότεροι την είδαν σαν ευκαιρία και όχι σαν Bella. λέω σαν ευκαιρία καθώς δεν είανι ίδια η τιμή με ένα νεαρό γατάκι, δυστυχώς παρόλο που δεν έχουμε πολλές γάτες στην ζωή μας, και για τα δικά μου δεδομένα η επιλογή μιας γάτας πρέπει να είναι κάτι που σου κάνει αυτό το κλικ, πολλοί άνθρωποι το βλέπουν σαν περίσταση , σαν ευκαιρία, σαν μια φάση που εξυπηρετεί.
H Bella μας λοιπόν δεν είναι είναι ευκαιρία.. η Bella όπως και η κάθε γάτα είναι για τον έναν :)









Comments