Mao Dao Project (inspiration &motivating card deck)


Το 2109  είναι   η χρονιά που όλα τα παλιά και ξεχασμένα  project  βγήκαν από το συρτάρι,   και έχουν όλα πολύ γάτα μέσα τους ,όπως το μεταφράζει ο καθένας αυτό.
 Aποκαλύπτω  ένα μυστικό project που είχα καιρό στο on -ff  και το συζητούσα με τους πολύ κοντινούς μου και πλέον αφού έχει περάσει λίγο παραπάνω από την μέση μέχρι να ολοκληρωθεί
'Ερχεται μια στιγμή στην ζωή μας όπου όλοι μας λίγο πολύ ακολουθούμε έναν δρόμο, μπορεί να είναι δικός μας δρόμος, μπορεί των γονιών μας, μπορεί ενός  φωτισμένου δασκάλου, μπορεί να είναι και ένας τυχαίος δρόμος γεμάτος τυχαία γεγονότα. (Παρόλο που δεν πιστεύω στην τύχη και την τυχαιότητα) 
Ο δρόμος της γάτας για εμένα φάνηκε μονόδρομος από πολύ νωρίς. Στα σίγουρα τον περπάτησα και τον υπηρέτησα με την καρδιά μου, και εκείνο που έλαβα ήταν με απλοχεριά δώρα,  στιγμές  που αποτυπώνονται στο πάντα και αγάπη χωρίς όρια από τις  υπέροχες γάτες. Τίποτε λιγότερο.  Τίποτε λιγότερο από ομορφιά, αρχοντιά και ολότητα. 
Ήρθα λοιπόν η ώρα ο δρόμος αυτός, ο δρόμος της γάτας , από πολλούς περπατημένος και από λίγους κατανοητός, να γίνει στις 3 διαστάσεις αποτύπωμα, να γίνει μια ιστορία, να γίνει ένα σκίτσο και να γίνει μια  τράπουλα έμπνευσης, που δεν θα μιλάει  για το μέλλον, το παρόν ή το παρελθόν, αλλά θα δίνει κάθε φορά το εργαλείο που χρειάζεται ο καθένας μας για να πορευτεί στα όνειρα του. 
Θα γίνει το χάδι σε έναν κόσμο που φοβάται να γελάσει για να μην τιμωρηθεί, θυμηθείτε όσες φορές γελάσατε και είπατε πικρά: "σε καλό να μου βγει".
Θα γίνει η χαρά σε έναν κόσμο που αναρωτιέται γιατί ξυπνάει κάθε πρωί.
Οι γάτες ξέρουν έναν δρόμο που οδηγεί στα όνειρα. 
Οι γάτες έχουν υπομονή, ακούνε σιωπηλά και εκείνο που κάνουν σε εκείνους που αγαπούν  όταν εκείνοι γίνονται σμπαράλια για μικρούς και θνητούς λόγους,  είναι να τους γλείψουν τις πληγές,ή να κάτσουν πάνω τους και να τους χαρίσουν εκείνο το θεραπευτικό γουργουρητό.

Mao είναι η γάτα Dao  είναι ο δρόμος, και Mao Dao είναι το μονοπάτι της γάτας, μια τράπουλα με γάτες, γάτες που γνώρισα, γάτες που ονειρεύτηκα, γάτες θεραπευτές , διεσωσμένες, ανέμελες και ονειρικές.   
Hρθε η ώρα τους σιγά σιγά να έρθουν στις ζωές μας, και να βελτιώσουν με τον δικό τους τρόπο τις μέρες μας.
Μπορείτε να ακολουθήσετε την πορεία της τράπουλας εδώ
έχουν μείνει 11 κάρτες προς σχεδίαση, λίγο έμεινε μα φαντάζει τόσο πολύ...



Comments